Google+ Followers

Friday, 9 September 2011

Tekan pangkah kalau BW blog yang pasang lagu

Malam ni mood berganda-ganda nak BW..sambil-sambil tambah kenalan...dalam blogwalking ni ayien selalu akan follow banyak blog..tengok menarik dan banyak cerita best terus follow kasi up sikit FOLLOWER member-member..

Tapi dalam blogwalking ni banyak betul ayien jumpa blog yang suka pasang lagu...kenapa eh mereka suka pasang lagu...pelik-pelik...ayien bukan datang blog nak dengar lagu...

tahu tak kenapa ramai tak suka masuk blog yang pasang lagu????
SEBAB berat,lambat loading dan lowkan speed semua tu..


memang ramai pikir pasang-pasang widget tu boleh buat blog kite super cantik and gojes..memang cantik tak dinafikan tapi susah kalau orang lain tak berkenan 

mengikut pengalaman ayien,zaman ayien pasang widget berlambak2 kat dalam blog pink ni..memang tak de yang nak view...lepas tukar template ngan buang semua widget yang tak penting blog jadi ringan dan mesra ramai....

untuk kawan-kawan blogger yang pasang lagu or widget berlambak..sorry la ayien sempat singgah 2 saat je lepas tu terus tekan X kat atas sana....


7 comments:

Fendy said...

btol2....

yunZ said...

huhu..hak masing2..tapi kena pk org lain jugak exceli

Ayien said...

@Fendy tQ sokong...

Ayien said...

@yunZ
ofkos kene pikir org sebab org dt blog kt nk bace entry bukan dengar lagu...tapi betul jugak ckp awk..hak masing-masing....

Nana Eddy said...

setuju! menyampah tol. lg geram bile kite tgh lagu kita tetiba masuk lg org lain. atau kalau blogwalking masa free kat ofis, tetibe satu ofis dgr lagu diorg tu. saboooooo je la!

Ayien said...

@Nana Eddy betul..paling pantang bile tgk bandwitch naik sebab lagu...

Ayien said...

@Nana Eddy betul..paling pantang bile tgk bandwitch naik sebab lagu...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...