Google+ Followers

Thursday, 25 August 2011

VC Shila Amzah


Shila Amzah..sape yang tak kenal mai ayien nak katuk sikit....bervokal unik dan pandai jaga diri...minat gile la dia ni....esspecially lagu Memori Tercipta....layan gila..bila ada blog yang review pasal die...terus terdetik nak buat entry ni......Jom kita tengok VC ciptaannya sendiri....


Contest Comelnya Pakai Shawl!

Tengah hati berbunga-bunga nak join contest..

Contest yang ayien baru join ni untuk semua waita bertudung tak kiralah fesyen apa saja janji bershawl
Acctually join ni saja-saja jerk..memang sure tak menang sebab ada ramai lagi yang comel-comel belaka dan dah mendapat like beriban...ayien?xsampai 20 pown lagi




 
kalau korang baik hati marilah vote saya....hihi...

1st step like page kat bawah ni

2nd step like picture saya

suka join contest tapi selalu tak menang..hikhik...

Siti Saleha bakat seiring rupa


Kenal siapa Siti Saleha?

Sape yang tak kenal mari ayien kenalkan ye....Siti Saleha ni merupakan seorang model dan pelakon yang baru meningkat naik..muda lagi baru berusia 21 tahun tapi wajah Siti Saleha memang matang habis...nak kata baru tak la jugak sebab dah banyak drama yang dia bintangi tapi sejak Nora Elena nama Siti Saleha mencanak naik ke tangga tertinggi di antara barisan pelakon wanita masa kini...

Siti Saleha bukan saja cantik malah berbakat,wajah digunakan untuk modelling,Bakat digunakan untuk lakonan....hebat...Siti Saleha juga masih menuntut di sebuah kolej swasta di Kuala Lumpur..

Minat tengok Nora Elena?sumpah best dan terbaik dari ladang...antara drama yang pernah dibintangi nya seperti Habil Qabil,Ustaz Amirul,Sudu dan Garfu,Salji di Kuala Lumpr,5 Jingga dan banyak lagi...Siti Saleha pown aktif dalam bidang modelling dan kita semua boleh tengok kat tv dalam iklan Ceres,Silkygirl BB,Enchanteur,Wrigles Chewgum...


Top star dis years....






♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...