Google+ Followers

Thursday, 25 August 2011

Contest Comelnya Pakai Shawl!

Tengah hati berbunga-bunga nak join contest..

Contest yang ayien baru join ni untuk semua waita bertudung tak kiralah fesyen apa saja janji bershawl
Acctually join ni saja-saja jerk..memang sure tak menang sebab ada ramai lagi yang comel-comel belaka dan dah mendapat like beriban...ayien?xsampai 20 pown lagi




 
kalau korang baik hati marilah vote saya....hihi...

1st step like page kat bawah ni

2nd step like picture saya

suka join contest tapi selalu tak menang..hikhik...

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...