Google+ Followers

Friday, 1 July 2011

Grand Finale

Grand Finale....akhirnya berakhir jua exam final ku....bukan final biasa tapi final untuk semester 6...kira punya kira rupanya nak dekat 2tahun 1/2 ayien study dalam cos nursing ni....dan macam tak terasa lamanya 2 tahun tu tinggal kat sini...bidang yang bukan menjadi pilihan aku...akhirnya aku jatuh cinta jugak...=)

Total tarikh tolak masa dan blabla...tinggal lagi 5 bulan aku menetap di kondo mewah bak kata kawan2 ku...nak kata happy jauh sekali..nak kata sedih tu memang betul lah....bersama berkongsi suka gembira duka dan macam2 rasa korang rasa sanggup ke kita semua seramai 83 orang ni nak berpisah....OMG tak mahu lah...

Honestly aku mengaku,korang lah sahabat terbaik yang aku kenali sepanjang aku mengenali apa itu persahabatan...walaupun ada yang bergaduh ,bermasam muka ,bermesra itulah asam garam kehidupan kita kan....

Aku tak mahukan perpisahan kita berlaku........

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...