Google+ Followers

Monday, 17 October 2011

Kisah Sedih Hari ini

Mood hari ni sangat tak meloncat-loncat macam semalam...semalam happy sebab nak pi konvo senior,hari ni rasa sedih sangat sebab dapat dugaan besar sekali... Hari ni Kamera ayien telah terkorban dalam kejadian tangkap menangkap gambar masa kat konvo tadi,memang nyesal gila kamera tu jatuh macam tu ja...ingatkan ok tapi pas tu dah tak boleh function like normal...apalagi..memang punah segala harapan ayien sebab kamera tu ada nilai tersendiri..hadiah dari abang ayien yang duk kat Sabah. Ayien pernah cerita dalam entryini pasal kamera tu....betapa happy ayien dapat hadiah..last-last macam ni jadinya....mesti abang ayien sedihkan..... Panjang citer kita pendek kan yang ayien memang tengah sedih sangat..citer ngan family sure kena hentam balik....so kat sini la ayien luahkan perasaan....hopefully pasni hantar kedai still leh digunakan...sayang la kalau tak boleh guna....

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...