Google+ Followers

Sunday, 28 August 2011

Akhirnya...


Hari ni ayien balik kampung..seronok bukan kepalang sebab dah lama duk berjauhan dari keluarga...tak lama mana pun,baru 1 bulan...^_^

Sampai-sampai kat rumah memang terus berbuka sebab dah sampai waktukan...

Paling buat ayien happy bila dapat benda yang selama ni memang ayien hajatkan..dapat camera digital ok...hadiah dari abang no-2 ayien...sebab apa bagi hadiah?mungkin sebab ayien dapat pointer baik kowt sampai semester ke-5 ni....hihihi...penat study tau...

ada 3 colour


Abang ayien belikan jenama Canon Powershot A800..Kamera tu berat sikit sebab dia mengunakan bateri biasa tapi boleh caj..10MP lagi..ayien dapat colour merah...sweet kan...


ada rezeki ayien nak beli yang ni....ok?

raya ni boleh lah tangkap gambar sakan pastu post kat blog..meriah-meriah....!!!

4 comments:

dieyla said...

selamat hari raya :)

Ayien said...

selamat hari raya diela.....=)))

syAzAnA said...

selamat hari raya ayiennn!

nnti dah ada duit lebih, jom beli sesama dslr tuhh. hehe

Ayien said...

Syazana:insyaallah..seronok la kalau ade dslr tu...=)) kita tunggu nuffnang bagi duit al yerk..:)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...