Google+ Followers

Sunday, 28 August 2011

Hatiku milikmu


Nera?siapakah dia...bintang AF yang tersingkir tu ke?suara dia best tak?dia cantik tak?macam-macam persoalan....Ayien memang pengikut setia AF dari musim pertama sampailah ke-9 ni...kiranya membesar dengan AF la gitu...

Orang kutuk kata bintang mee segera ke mee goreng ke macam mana pun mereka ayian tetap minat,dari zaman Khai,Adam,Farah,Mawi,Dafi,Nubhan,Stacy,Akim dan Shahira...ayien memang ikut perkembangan mereka sampai sekarang...

Nera? 1st impression ayien bila dengar suara dia dalam AF memang tak boleh nak layan..entah kenapa macam lebih banyak sumbang dari merdunya...sampai ayien marah-marah sebab dia still kekal dalam AF..dan Afif tersingkir masa tu...

Nak cerita sekarang pulak?Betul tak tipu kalau sebelum tidur tak dengar suara dan lagu dia memang tak boleh tidur...kira macam sedation buat ayien untuk tidur dengan lenanya....^_^

kalau tak percaya try la layan lagu ni...


best tak?

4 comments:

EyqaLuvender said...

kte pon suke dgr lagu ni...
mula2 taleyhh trime gak suara si nera ni tp lme2 dgr cm best jgk...
lg 1,ske klip video die jgk :)

syakey said...

dia ni cantik kot. tp tak minat mane pn af. huhu

Ayien said...

eyqaluvender:tahu xpe..last2 minat terus dia...bakat lambat dikesan..=)))

Ayien said...

syakey:huhu...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...