Google+ Followers

Saturday, 31 December 2011

DOWNLOAD CINTA AKHBAR TV9


Sebenarnya aku tak tengok pun lagi citer Cinta Akhbar ni...banyak sangat yang cakap dengan aku cerita ni yang mengandingkan Aaron Aziz dengan Tiz Zaqyah tak ada kimia...so dengan itu wajib aku menyelidik sama ada betul atau tak kimia diantara mereka tak ada...





Link Download: Cinta Akhbar

 Sinopsis:
Cinta Akhbar mengisahkan tentang Ashraf yang kini mencari cinta agung dalam hidupnya. Ashraf dilahirkan dalam keluarga yang kaya-raya namun ibu bapanya tidak pernah membimbing Ashraf dan mengajarnya tentang agama. Hidup Ashraf kosong sehinggalah Daud, pemandu ayahnya membimbing beliau mendekatkan diri kepada Allah. Baru hendak mendalami agama, Daud pula diberhentikan kerja.

Ashraf terus mencari Daud di kampung dan kerana kasihan dengan nasib Ashraf, Daud telah memperkenalkannya kepada Tok Majid. Dari situ, Ashraf telah mendalami agama Islam dan bertemu pula dengan Nuraini, anak kepada Tok Majid. Akhirnya mereka berdua telah bernikah, tetapi ianya tidak direstui oleh ibu bapa Ashraf. Berjayakah Ashraf menghijrahkan ibu dan bapanya ke jalan yang benar dan seterusnya merestui perkahwinan mereka?

jom serang!!!!!!!

Download Tentang Dhia


Hari ni aku nak kongsi link untuk download drama kesukaan ramai iaitu Tentang Dhia.hope u'll happy dengan ada nye link untuk download drama ni..buat koleksi peribadi....^_^




Link untuk Download....

Selamat mendownload...=)
kredit to kepalabergetar.com

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...