Google+ Followers

Tuesday, 30 August 2011

Si dia bukan pilihan terbaik...

Susahnya..semakin susah semakin penat otak ini nak memikir bagai mana untuk mengatasinya..ayien asyik terfikir-fikirkan dia yang dah lama ayien hapuskan dari kotak fikiran ini...tapi kalau betul-betul ayien dah hapuskan kenapa masih ada?atau ayien ada simpan back up pasal dia dalam hard disc otak ayien ni.

Sebelum tu ayien nak memperkenalkan dia sebagai A..perkenalan dengannya bukan kehendak ayien..dia datang menghulurkan persahabatan...ayien menyambutnya seperti kawan-kawan lain...

Persahabatan terjalin semakin rapat,A bijak memberi madah manis sehingga ayien terbuai seketika,Sayang,Cinta,sudah terbiasa ayien dengar..namun entah dimana silapnya A cuba menjauhkan diri..semakin lama semakin jauh dan ayien sedar dia mula berubah..

ayien ingat lagi last message dari A,Dia pesan suruh jaga diri baik-baik dan terima kasih untuk segalanya...

mungkin ayien bukan gadis baik buatnya dan dia inginkan gadis yang lebih sesuai dengannya...

Untuk tak memalukan diri sendiri merayu berbagai-bagai,ayien memang tak pernah contact  A lagi lepas A macam nak mengelak dari ayien...cukuplah ayien simpan dan cerita pada kawan-kawan rapat...

Buat apa nak merayu pada yang tak sudi...muka A memang jambu kira marketlah kan...mudah jerk dia dapat teman baru dan boleh lukakan hati mana-mana perempuan...

info:lelaki kacak bermulut manis?betul

1 comment:

Farah Awang said...

yup mmg sume laki mulot manis
beza setia atau tak je

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...