Google+ Followers

Thursday, 29 September 2011

GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA"

klik terus ke blog abang Eqbal...

Untuk kali yang kedua ayien join contest abang Eqbal Zack.
Mood join contest dah datang so ayien dengan senang hati nak mencuba nasib untuk memenangi hadiah yang macam best jugak,CD lagu terbaru Siti Nur Haliza dan Anuar Zain...mestilah bestkan..^_^
 
Anuar Zain tu peminat saya...hihihi..
Tak harap pun menang,saja nak mencuba nasib..dapat pulak hadiah CD artis popular lagilah cepat tangan ni menaip entry ni untuk dipostkan kat entry abang Eqbal Zack 
 
 

4 comments:

eqbalzack said...

salam ayien...
terima kasih join GA abg eq. bg abg eq kan, kalau kita ada usaha, insyaallah rezeki akan dtg kemudian. jgn berhenti mencuba ok.
abg eq akan linkkan entry ni kat blog abg eq. nnt boleh singgah ok..

mas saari said...

singgah sini utk lihat peserta GA eqbalzack.com..

good luck ok!

dwaty said...

gud luck...

ijat_asni said...

waaaaa.

best of luck !

^____________^

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...