Google+ Followers

Sunday, 9 October 2011

Alhamdulillah berkat 3 tahun belajar...

Hari ni ayien happy sangat..bukan apa baru je member bagi tahu CGPA ayien secara keseluruhan selama 3tahun ayien mentelaah buku-buku ilmiah untuk dapat CGPA yang gempak..syukur walaupun tak seterel rakan-rakan lain ayien tetap rasa berbaloi apa yang ayien buat selama ni menampakkan hasil

bukan sikit usaha tapi terlalu banyak yang diusahakan untuk mendapat result macam ni...tapi selalu nya usaha tu bila dekat-dekat exam je lah,kalau tak memang hampeh buku tak sentuh..asyik bersama lappy tersayang ni je...huhu

CumaAyien keciwa sikit result last sem untuk paper Praktikum,boleh dikatakan itulah markah terendah dalam sejarah exam ayien...siap kena kaunseling lagi dengan my lecture..sungguh sadis masa tu...rasa nak nangis pun ada...kalau tak mesti result lagi ok kan

walaupun ayien target 3.5 tapi bersyukur jugak la...
kalau nak harap baca buku macam ni memang tak ada la...haha
selalu memang macam ni..time prep tu la time berfb...
kat sinilah ayien belajar..mesti ramai tak tahu kan...huhu
Sekarang fokus untuk LJM pulak supaya senang nanti kerja dah ada lesen..Nurse kena ada lesen tau baru boleh bekerja...hopefully result akan tetap mantap seperti sedia kala

2 comments:

EirA said...

congrat's ayien..bukan senang nak dpt cgpa mcm tuh..mmg berbaloi la usaha ayien selama neh kan..teruskan usaha utk capai apa yg diinginkan..chaiyok2x!!! :)

Ayien said...

tQ yunk....huhu...usaha tangga kejayaan.chaiyok2...>_<

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...