Google+ Followers

Monday, 7 March 2011

MALAYSIA VS PAKISTAN 9 MARCH 2011

bola..bola..bola dan terus bola...ayien akan update tentang perlawanan bola negara kite dari semasa ke semasa...next game pada 9 march ni adalah perlawanan ke-2 Malaysia menentang pakistan selepas kite menang mase game di stadium Shah Alam 24 feb ari tu 2-0....hopefully Malaysia akan wat yang terbaik untuk pusingan kelayakan Olimpik tu...buktikan bola sepak negara kite dah lebih baik dari dulu-dulu...

Ayien rase barisan pemain masih dikekalkan macam game sebelum ni...arap2 xde yang tercedera or di buang padang...lagi pun sorang pemain Shakir Ali dah dapat kad kuning pertama.
Nak ajak reramai ke stadium x boleyh sebab jauh tu pakistan...so ape kate korang sume duk je la depan tv sambil makan jajan....sokongan anda sangat diperlukan...gitu...
wat my star Muslim Ahmad...wat yang terbaik....

happy gile kalau MALAYSIA menang lagi..


inilah zaharul yang telah menjaringkan gol apa awal minit pertama

15,3,7,14

mesti kat Pakistan nnt xseramai nikan??

inilah shakir ali...boleh tahan jugak die main..

xmo dah tengok muke cenggini..happy k..

barisan skuad olimpik



4 comments:

Brader Extrovert said...

xnak cerita pasal LIvepoon menang semlm ke??..waaakhaz...

Ayien a.k.a PeTiR said...

xminat EPL lowhh...layan Piala Malaysia jerk.....huhu

shah amirul said...

sokong ayien! buat apa la nak sokong team luar kan,hehe

ada post pasal malaysia v pakistan jugak
:D

http://shahfreshtilldeath.blogspot.com/2011/03/kelayakan-olimpik-london-2012-pusingan.html

Ayien a.k.a PeTiR said...

ye betul2.....orite nnt ayien gi google yerk shah...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...