Google+ Followers

Friday, 23 September 2011

CONTEST PHOTOGENIK pilihan BJB


Ayien dengan berbesar hatinya ingin mengadakan satu CONTEST PHOTOGENIK.Ini merupakan pertama kalinya ayien buat CONTEST macam ni.Selalu memang ayien je yang join contest...Contest ini memberi peluang kepada semua blogger tak kira lelaki atau wanita untuk menyertai CONTEST ini....CONTEST ini akan berjalan selama 1bulan...

Syarat Penyertaan Contest:
  1. Peserta mempunyai blog sendiri.
  2. Penyertaan terbuka kepada lelaki dan perempuan
  3. Gambar akan dimasukkan kedalam blogpage ayien
  4. Follow Ayien di blog ini dan like blogpage i'm Ayien
  5. Buat entry mengenai contest ini iaitu (Contest Photogenik pilihan BJB)
  6. Masukkan Banner contest kedalam entry yang dah korang buat tadi dan mestilah linkkan Banner tu kepada entry ini.
  7. Lampirkan URL entry yang telah korang buat tu di ruangan komen entry contest ini...
  8. Mesti ajak sekurang-kurangnya seorang rakan untuk menyertai sama CONTEST ini..
  9. Setiap pemenang akan dinilai juri yang boleh tahan profesional bukan melalui like terbanyak...
Tarikh Tutup Penyertaan
           
           31 Oktober 2011

 Hadiah-hadiah

Pemenang pertama; Sehelai Shawl dan top up RM 10
Pemenang ke-2:Sehelai Shawl
Pemenang ke-3 :Sehelai Shawl

hadiah mungkin akan bertambah sekiranya ada yang berminat menjadi sponsor...ayien amat-amat mengalu-alukan kehadiran sponsor...

Selamat mencuba....^_^

38 comments:

hafrizzul hafiz said...

hadiah kedua kalau lelaki menang pun dapat shawl?

Ayien said...

akan dipertimbangkan...kalau lelaki yang menang...

Auji Izra Sygku Dyla said...

@hafrizzul hafiz
kasi kat gf le gitu..:P

Ayien said...

@hafrizzul hafiz barang lelaki tak de siapa nak taja..kalau ada tajaan on saja...=P...buat masa ni memang barang perempuan jerk..

Ayien said...

@Auji Izra Sygku Dyla betul2..boleh kasi awex pakai...huhu

Bell Bella said...

saya join contest nii :D http://itellyouwiththreewordonly.blogspot.com

Bell Bella said...

saya join contest nii :D http://itellyouwiththreewordsonly.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

aslann said...

lelaki menang dpt shawl pn xpe. leh bagi mak, kakak ke awek. hehe.

yad'z said...

huhuu... rajinnye mengCONTEST ehehe

Izzuddin Fauzi said...

Macam best.... Tapi SHAWL... Ak nak paki kerr~~~~

Fatin Nabila ♥ said...

Sy join !

http://fatin-95.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Err sis , nanti kalau dah check penyertaan sy , tolong bg sy link FB sis .. Sy nak hantar url gmbr utk letak kat fanpage sis .. Thankyou :)

diela roslan said...

http://dielanov96.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

suda join contest nie, . !! :))
btol x ??

Gadis said...

dah join contest ni..

^_^

hope singgah la yer..=)

http://gadissathome.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Gadis said...
This comment has been removed by the author.
Diny Athyrah said...

http://kiterwsyunkawak.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Ninie said...

Ayien, jika berminat utk Ninie taja barang lelaki...email saje Ninie ok....
amaalfadhlini@yahoo.com

Dah follow Ayien....

nur aina said...

http://candysweet-aina.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

saya join yekk

ILA SYAMILA ♥♥ said...

http://ilagula.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

join dgn comel har har ;)

ainie yusof said...

join ur contest!

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

una ped0ra said...

http://unapedora.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

joinn..

tyra-ssi said...

SAYA JOIN :D

http://tyraaajoharis.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

#taktau lengkap ke tidak :)

Ejan said...

Join

http://ejan-nyoknyek.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

heee~ (^_^)

Anis anak wong said...

selaen shawl ngn topap , xde brg len keh ?
mcm handbeg keh , kasut keh..cmera keh..
ceh..demand lebeyh je anis neyh..haha..
smoga bejaya yaa wat contest neyh..anis msuk byk kali mne2 cntest , tp x mnang2 gak..da letih..
nk retired ..

Intan Nabilah said...

http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/09/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

intan join ^_^

ayasama said...

Join . :)

http://hatikejari.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Cik Purple Pinkypuff said...

join! :D

http://cpluckiest.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

fiQ'Ra said...

salam, sy join cni tau :)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

tqvm~~

iqawangi said...

join...

http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Ayien said...

tQ semua sebab join contest ayien..nampaknya lebih dari 10 orang yang join..memang jadilah contest ni...ayien dh tengok pic-pic yang korang pertaruh kan...hebat2 semuanya...

afifah said...

http://afifahzengtus.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

As Salam... Ninie join ye...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Sha Aishah said...

I'm Join : )

http://doublelollipopministory.blogspot.com/2011/10/photo-editing-contest-by-eien-razak.html .

EraWaTiE said...

http://erawatie18.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

Eikin Leo said...

http://budak-contest.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

join !

cek-tintan said...

tintan join ek >,<

http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

awanis wawa said...

ayien ! wa j0in ne :D

http://awanis-wawa.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

bella said...

saya join :>

http://pearlpuffstory.blogspot.com/2011/10/contest-photogenik-pilihan-bjb.html

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...