Google+ Followers

Friday, 2 September 2011

Tanpamu tak mungkin ku begini




Dikesempatan ini ayien nak mengucapkan terima kasih kepada group-group untuk blogger yang banyak membantu ayien untuk share link kat situ..
kalau tak de group-group ni susah la nak hidup...(macam tu ke?hihi)
sedikit sebanyak jumlah view datangnya dari budak-budak group jugak bila kita share entry kat group...
antara group yang memang bombastik dan aktif pengunjungnya....


 






banyak advantage bila kita join group ni kan..
dapat kawan baru
follower meningkat
jumlah UV bertambah
entry kita pown dibaca tak begitu??
huhu

1 comment:

c Kartun said...

betul2..salam aidilfitri..^_^

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...