Google+ Followers

Monday, 15 August 2011

ke 15

Selamat pagi..patutnya entry ni ayien post semalam sebab benda ni terjadi semalam tapi tak pelah...asalkan dapat update suka aje....
Semalam ayien keluar berbuka dengan 3 orang lagi kawan ayien..yang plan pun my kawan Melissa sebab dia nak jumpa member lama..ingatkan sorang rupaya sampai 4 orang lelaki..(Moq.Paet,Bat dan Smake)

So mereka dan mereka dicide untuk berbuka kat KFC je la...walaupun tak berapa gemar KFC just layan jerk..janji dapat berbuka....

Masa tengah tunggu waktu berbuka,tanpa ayien sedar,fun fries telah masuk kedalam mulut aku tanpa sedar...ketawa sakan la semua time tu...memang hobi ayien kalau pergi MC D mesti makan benda alah tu dulu....malu sangat...selamat duduk tempat jauh dari orang...alhamdulillah dapat juga berbuka dengan senang hati..

Memang niat hati lepas berbuka nak pi jenjalan..alang-alang orang dah ajak terus je kate tak kisah..hahahaa..
so mereka buat rancangan untuk bermain bowling...hihihi...hobi semasa lagi...baling je apa yang patut...

 

2 comments:

Nelly Ixora said...

terus lapar..sobsosb;(

Ayien said...

Nelly Ixora:sabar2...bulan pose ni...^_~

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...