Google+ Followers

Sunday, 21 August 2011

BE ke-3


Bertambah sayang kat Nuffnang macam ni...walaupun macam naik tangga se-10 tingkat tapi Nuffnang tetap baik hati ngan ayien..bukan senang nak dapat BE ni....tak pelah..walaupun sikit tetap bersyukur..aminn..semoga murah rezeki ku lagi selepas ni...=)

hari tu terkejut sangat kenapa tetiba status keahlian Gliteratti bertukar kepada Ordinary...memang kecewa gila lah....rupa-rupanya sebab ayien dah siarkan kempen iklan dari pesaing Nuffnang tapi lepas dah padam dapat balik keahlian tu..

Ayien selalu jugak ikut nasihat sesetengah blogger yang otai,kata mereka kita mesti selalu update survey kat Nuffnang dan banyak tanya kat Nuffnang pasal kempen yang di siarkan....cubalah kalau korang percaya...
kalau nak dapat beriban-riban tu susah la..sebab ayien sedar blog ni cuma cap ayam,bukan cap LV....hihi...

2 comments:

kaizen said...

nnt dah cash out leh la blnjer kn?? hehehe

*x pernah lg dpt...hehehe

Ayien said...

kaizen:blh2....=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...