Google+ Followers

Friday, 11 March 2011

bad mood

susah nak caye orang lagi....
pengalaman mengajar aku jadi lebih tegas..
xmo dah nak kesian2 ngan orang sebab belum tentu orang kesian ngan kite..betul x??

4 comments:

hannah_banana said...

btol2..kte pnat nak jge ht org..tp pernah ka org len tntg ht kte..hee~

Ayien a.k.a PeTiR said...

skrg ak lebey pikir diri sendiri..biar ape owg nak ckp...

Abang Long said...

Salam...Tak salah kalau kesian kat org tu w'pun org tu mungkin xde rs camtu kat kita..mungkin ada hikmah..mana tau..one day, ada org hulurkan rs simpati dikala kita memang benar2 perlukannya..

Ayien a.k.a PeTiR said...

thanks abang long untuk nasihat tu....kt amik jadi iktibar jelah yang lepas tuh..

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...