Google+ Followers

Wednesday, 7 September 2011

Traffic naik mencanak....

Alhamdulillah...huhu...terlalu happy semenjak 2 ni....tengok kawan-kawan happy pown ayien jadi happy...
Semalam singgah la kat page Nuffnang sesaja intai kalau-kalau ada earning baru,tapi belum ada rezeki,maintain jer sejak 2 minggu lepas macam tu...tak pe-tak pe..try lagi ayien...tapi ayien berblog bukan sebab nak dapat earning banyak-banyak..cuma suka-suka jer...

Terharu la sangat bila traffic naik gila gempak terima kasih pada sesiapa yang melawat blog tak berapa dewasa ni....Ayien insan baru belajar..kalau ada salah silap sila beri tunjukkan....^_^




 Ayien masih belajar untuk  menjadi seorang blogger yang power macam yuyu,cik epal....^_^
<tunggu sampai 10 tahun kowt baru jadi macam mereka>

11 comments:

Cik Jannah said...

tahniah2. :)

bagi cket lah. hehehe..

foloow ur blog n like ur page.

hafizudin said...

insyaallah.
be the best.
let success do the rest.
=)

sangkakelubi said...

gud luck!!

GincoMerahJambu said...

wah! tahniah!
gud luck!

M Firdaus Mohd said...

dalam seminggu almost 700 visitors, hebat2.. bagi kita sedikit boleh? hee

Ayien said...

@Cik Jannah huhu....sikit je dapat....=)tq follow my blog and page..nnt ayien follow balik..=)

Ayien said...

@hafizudin doakan kami.....=)

Ayien said...

@sangkakelubi t@ sangkakelubi

Ayien said...

@GincoMerahJambu tQ ginco merahjambu...=)

Ayien said...

@GincoMerahJambu tQ ginco merahjambu...=)

Ayien said...

@M Firdaus Mohd hahah...kalau nk boleh la amik....=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...