Google+ Followers

Sunday, 14 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


Abang Ben sila la jawab sendiri....^_^
Kalau aku jawab:blog ni cap ayam jerk....^_^

15 comments:

osHin said...

singgah ke blog best :)

H.J said...

ayam serama ke?haha

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda singgah sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx dtg terjah sini! pewitt~ Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

lbih comel klau buang word verification tu dear.=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...singgah2 lah blog Qaseh yerk..

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Run Away said...

salam kenal...sy dari segman BA...;d..selamat berpuasa dan selamat hari raya..

Luqeem™ said...

singgah tgk blog best ni :)

jom singgah :) BA : Blog best tak?

Lulu Caldina said...

Hai awak!!

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni.. Blog yang best.. :)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...