Google+ Followers

Sunday, 20 November 2011

Segmen Cerita Di Sebalik Gambar


Tadi masa tengah intai2 group blogger...terjumpa satu contest yang sangat menarik...contestnya adalah Cerita di Sebalik Gambar....
Segmen ni anjuran Ajeyy Rawk


Cara-cara nak join :

1. Follow jee Blog aku ni kalau rajin .. Sebab nanti senang nak dapat update .. Kalau malas takde hal pun .. hehe ;-)


2. Buat satu entry yg bertajuk " Segmen Cerita Di Sebalik Gambar " .. Jangan lupa copy paste gambar kat atas tu.. Sebagai syarat jee.. Tak mahu tak payah.. Hehe :D

3. Lepas tu buat laa entry terbaik dari anda .. Entry yg anda buat tu mestilah ada gambar dan ceritakan peristiwa di sebalik gambar tu .. Tak kira la gambar apa2 sekalipun asalkan menutup aurat ;-) ( Nanti boleh tengok contoh entry macam kat bawah ni ) 

4. Lepas siap, letak link entry anda pada ruangan komen di bawah sekali .. Dan jangan lupa jemput laa kekawan kita untuk join sama.. Makin ramai makin meriah ..


Dengan itu Ayien mempertaruhkan gambar ni...
-
-
-
-
 

gambar ni dirakam oleh seorang jurugambar yang agak amatur..memerangkap pemandu pelancong ayien dengan kawan-kawan masa ni hihi...padahal BF my friend jer..

Lokasi kat Klebang,Melaka...pada pukul 6.35 petang...

Korang mesti tau betapa gembiranya kami saat ni..memang dah tak hirau orang kiri kanan...hikhik

time ni memang kalau siapa yang ada kat situ sure nyampah tengok aksi kami..setiap langkah mesti ada saja gambar yang kami rakamkan dan sure pakcik bawah pokok sana menyirap tengok budak-budak zaman sekarang bergambar..hihi 
lompat sana lompat sini
Memang bertuah sangat sebab petang tu cuaca memang cantik sangat...nak-nak time matahari nak terbenam tapi gambar diatas telah ditambah kuasa editan yang melampau sehingga menghasilkan keindahan alam yang tiada tandingannya..Pokok-pokok yang tertanam elok disisir pantai memang sangat indah...awan yang membiru dilangit...sungguh indah ciptaannya....
 
macam melompat diatas airkan...

just nak share satu lagi gambar
gambar ni dirakan saat matahari hampir terbenam.....sangat indah dan sukar untuk digambarkan dengan kata-kata

3 comments:

Ajeyy Rawk said...

wahh..!! terbaiklah.. haha ;-)

thanks join yerr.. nanti nak buat list :D

Ayien said...

huhu...welcome...contest best mesti join punye...

Ajeyy Rawk said...

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/11/segmen-cerita-di-sebalik-gambar.html

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...