Google+ Followers

Friday, 4 November 2011

Manusia berhati taik

Panas nya hari ni..sepanas hati ayien yang tengah mengelegak saat ini...Mana tak panas,hari ini diduga dengan kehadiran manusia berbusuk hati,dalam kata lain hatinya dah diselubungi taik so memang busuk sangat...


Manusia busuk hati ni memang tak boleh tengok kejayaan orang lain.bila kita berjaya dia mengejek kita dibelakang,bila kita gagal dia jadi setan gelak sakan pada kita..


Manusia busuk ati ni jugak yang akan tengok markah result kita tiap-tiap bulan lepas tu(kira macam stalker la...walaupun i bkn artis..haha)bandingkan markah kita dengan dia...ish rasa macam best student lak sampai ada orang nak kejar markah kita...hihi..

Manusia berhati busuk ni jugak jenis depan cakap tak da berani tapi belakang dia pukul gendang gendut cerita pasal kita....macam #@#^ je kan...

Manusia busuk hati ni juga jenis memang kawan macam tak da kawan je..tak ada siapa nak kawan sebab perangai gitu..

Manusia busuk hati jugak akan berlakon macam kita nilah kawan mereka...


conclusion yang ayien dapat dari erti kawan busuk hati memang ada diantara kawan kita...
tengok pakcik ni pun paham maksud manusia hati busuk.
kuman yang menyerang manusia hati busuk..


Satu je ayien tahu....hati kalau dah diselubungi taik memang dapat penyakit busuk hati...

1 comment:

hawtiee crew said...

cool bebeh..maybe dia mnat ko kot..hee..

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...