Google+ Followers

Saturday, 5 November 2011

Bila saya bertentang mata dengan Nora Elena

Hari ni rasa macam nak melompat riang bila dapat jumpa pelakon pujaan ayien sorang ni....actually dari pagi tak dapat pokus dalam kelas sebab terpikir nak jumpa Nora Elena...haha..

Tepat pukul 2.45pm ayien sampai bersama di Mydin MITC dengan 2 orang lagi member ayien walaupun depa tak minat dengan Nora Elena depa tetap teman ayien..terima kasih Sha dgn Nadia...sayang korang dengan ketat-ketat...

Sementara tunggu ketibaan Nora Elena aka Siti Saleha yang merupakan duta Enchanteur ayien tak lepaskan peluang menjawab beberapa soalan dan alhamdulillah dapat bawa balik 4botol barangan Enchanteur...=)

Time ni tangan mengeletar tak tahu pasal apa..member pun macam pelik tengok ayien...=)

Tunggu punya tunggu akhirnya tepat pukul 3.10pm Siti Saleha tiba...cantik sangat dia...terpegun ayien tengok...memang kacuk british abish....huhuhu...tangan ni pulak tak henti-henti parkinson...memalukan...

Masa tunggu Siti Saleha datang tadi sempat membeli belah untuk dapatkan poster Siti Saleha...boleh tangkap gambar sama dan dapat beg freee.....seronok....

akhirnya ini yang berlaku sepanjang 2 jam ayien kat Mydin MITC tadi

terserlah keserabai ku bila berdiri sebelah Saleha...huhu

Bila Jejari Berbicara : Lepas ni pasang hajat nak jumpa Aaron Aziz pulak...

1 comment:

sarasuteramaiya said...

hai . salam perkenalan ;D rajin rajin la lawat blog saya juga .
ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...