Google+ Followers

Monday, 24 October 2011

Terima Kasih abang EqbalZack

Hari ni happy  sangat sebab dapat hadiah dari abang Eqbal...nice person...ceritanya macam mana ayien boleh dapat hadiah tu sebab join contest abang Eqbal yang ini..hadiahnya ialah button dari Eqbalzack.com....tapi pemenang sebenar belum diumumkan sebab contest still berjalan..wait and see siapa yang kena...huhu

Ingat senang kah nak dapat..before ni jeles jugak bila orang buat entry dapat button dari abang Eqbal..akhirnya ayien berjaya jugak dapatkan button tu...terima kasih abang Eqbal..

2 comments:

eqbalzack said...

hehe..thanks buat ayien juga sebab join contest ni. abg eq risau takut tak sampai je. mana tau abg posmen nak juga button ni.

Ayien said...

haha...kalau posmen tu nak jugak diamemang kena lawan ayien dulu....=))

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...