Google+ Followers

Thursday, 1 September 2011

Beberapa hari lagi...

Sedih bertambah-tambah..ahad ni dah kena balik posting kat JB...nape lah mereka bagi cuti seminggu je kan...
ayien nak cuti panjang...hihihi

Posting kat Hospital Pakar Kempas dah nak abis sebenarnya,tinggal lagi 3 minggu nak menuntut kat sana...so far so good.....happy je keje kat situ...






Insyaallah kalau tak ada aral bulan 12 ni ayien sah bergelar Staff Nurse kalau lulus exam...now membawa pointer yang agak bagus jugak la...huhu..doakan ayien yerk...

saya jururawat pelatih...^_^





6 comments:

Urzain Hussain said...

bakal jadi nurse nie..
congratulation..

Ayien said...

@Urzain Hussain yup2..bakal merawat pesakit2 di sepital...huhu

alepridz said...

gudluck ayien.... all the best for u...

semoga menjadi misi yg berjaya...

(^__^)V

Ray ban Malaysia said...

Kerhaya jururawat satu pekerjaan yang amat mencabar, tetapi insyallah anda mampu melkaukanya

Ayien said...

@alepridz TQ2...HARAP2 GITU LA...AMIN...=)

Ayien said...

@Ray ban Malaysia insyaallah ..harapbegitulah..=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...