Google+ Followers

Thursday, 1 September 2011

Terima kasih semua



itu yang mampu ayien ucapkan.blog ayien semakin mendapat tempat di dalam dunia blog..belum setahun pun blog ni bernafas,kira macam baby lagi la...dulu kalau nak dapat 10 view dalam 1 hari pun susah,sekarang alhamdulillah meningkat walaupun tak banyak...bulan lepas pun ada dalam 3 angka..itu pun yang terbaik..terima kasih semua.

Follower pun tak payah nak paksa-paksa macam dulu...huhu..dulu bila dah follow orang ayien selalu cakap "i follow u,follow me back"...sekarang tak nak paksa-paksa dah...lagipun lepas baca banyak entry dari otai-otai yang tak berapa berkenan dengan teknik tu..

Ramai juga yang datang sini untuk download Drama popular macam Nora Elena ..terima kasih semua..
Dalam berblog ni kita kena banyak belajar,macam mana nak buat entry yang menarik orang datang blog kita,kadang-kadang entry yang bodo-bodoh pun orang tengok kan.(pengalaman sendiri buat entry bodoh)

Ayien rasa sedikit sebanyak disebabkan ayien dah tukar template baru..betapa ong nya warna pink itu....dulu template ayien buruk sangat..lepas tukar template dengan header semua,semua berubah,earning pun masuk,kalau dulu memang tak de lah...

boleh tahan la..itu je yang paling tinggi..
p/s:berblog la secara sehat ye semua...



♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...