Google+ Followers

Saturday, 13 August 2011

LOVE U NUFFNANG!!!!!

hihi...pagi ni macam nak happy boleh??


1st time Nuffnang bagi BE kat aku! pagi tadi  pegi cek website Nuffnang terkejut gila ...macam gayat la pulak....blogger lain letak iklan Nuffnang kita ikut tapi bukan tahu sangat apa fungsinya....hihi..tak salah kongsi ceritakan...=)

Sumpah 1stly aku memang tak percaya Nuffnang bagi BE.....sebab ramai jugak yang cakap dah bertahun-tahun siarkan iklan Nuffnang memang tak dapat apa-apa...SEKARANG SAYANG NUFFNANG KETAT-KETAT!!!

malu nak tunjuk tapi tunjuk jugak lah...^_^



 JOM KITA BERBLOG SECARA SIHAT



10 comments:

::siti norbaiti:: said...

okay la tu dr takde..xpe2 usaha tangga kejayaan :)

Ayien a.k.a PeTiR said...

huhu....itulah...bersyukur jugak Nuffnang nampakblog kite ni....^_^

Nizam Ijam said...

tahniah.. :)

maszull said...

salam...tahniah yer...:)

saya_arief said...

yeay..tahniah...
pelan2 kayoh.
:D

Ayien said...

Nizam Ijam:time kasih....

Ayien said...

maszull:Salam....^_^...time kasih....

Ayien said...

Saya_arief:Time kasih daun keladi....skrg ni naik basikal...susah ohhh nak dpt naik moto...^_^

Nurul Rafhana said...

Salam..boley x ajar cara nak ber nuffnag ni ek??jeles gak org dapat duit ni..huhu..boley x??

http://blogkite2aje.blogspot.com

Ayien said...

Salam....boleh..cuba rafhana ke website http://www.nuffnang.com.my/ pastu log in and isi la apa yang patut....tak susah sangat nak buat iklan...tappi kena sabar la sikit...^_^

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...