Google+ Followers

Friday, 15 April 2011

susahnya nak kontrol marah...

lame dah tak update tentang perasaan aku sendiri..lately aku baru sedar aku ni seorang yang mudah marah..esspecially berkaitan ngan kerja..kadang-kadang aku sendiri sedar kenapa aku jadi tetiba jadi marah ngan seseorang?nak-nak sekarang memang musim menyakitkan hati..ngan problem dengan member,adik-adik yang tak faham bahasa,dan banyak lagi lah...kadang2 aku teringin nak jerit macam ni


 mesti puaskan...ahhahaha...aku selalu jugak marah-marah ngan adik-adik junior aku ni...bukan ape...aku tak nak dieoarng jadi macam student-student kolej lain..biarlah dieorang nak benci aku ke apa ke..tapi aku kisah tau...huhuhu..demi kebaikan ye adik-adik...tolong la bagi nasihat sikit pada aku macam mane nak kontrol marah...macam-macam cara dah buat tapi.....ermmmmmm

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...