Google+ Followers

Saturday, 16 April 2011

nurses life...^_^

good evening u'all...entry kali ni dibuat khas untuk member-member aku 1/09...semua tu student nurse sangat comel-comel belaka...actually banyak kenangan dengan mereka semua...yang indah yang pahit,yang tawar dan masin semua ada dan telah diadun menjadi satu rasa iaitu SAYANG...hahaha..dah 2 tahun membelajarkan diri kat kolej nilam ngan korang semua dan tinggal 8bulan saja lagi kita melakar kenangan bersama supaya persahabatan kita semua takkan hilang dan terus kekal...amin.....hopefully kita semua akan lulus cemerlang dalam exam LJM nanti...100% k kawan-kawan,..


happy together wit u'll

my belove coordinator...


i found u at nilam college..gojes 
MARSHITA
my good frend
 ana wit zila..dulu2 selalu tertukar nama mereka berdua..huhu
ana ko selalu mengalah ngan akak2 tua ko ni kan..

this gurl sgt baik dan disayangi ramai...
BEQ beneq
notty gurl..this gurl sangat sopan..alway salam tangan aku...
AYIE
ko kejam selalu...tapi aku sayang ko..hahaha
Martopo aka MASRINA
aku sangat suka bekerja dengan kau
LIS aka gemuk..tapi xgemuk pown..huhu

sampai sini dulu aku aku update pasal korang...nanti aku update lagi...huhu..

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...