Google+ Followers

Friday, 8 April 2011

KAMI SOKONG SUME!!!!!!!!!!!

samat malam..huhu..sangat bosan dan aku ngah terpikir-pikir entri ape yang aku nak wat malam ni..rasanya dah lama tak tulis entri baru..huhu..padahal baru 3 ari jerk kowt..sabar je lah ye kawan-kawan...malam ni aku nak update pasal bola..boleh tak?ada yang tak suka ke???sapa yang suka angkat tangan macam saya(ala-ala usup whilcha)hahahahha...

nak story sikit la tentang beberapa page pasal pemain bola dah start aktif gile sejak belakang-belakang ni...punya lah banyak page kami sokong sampai aku dah pening nak sokong mana..hahaha..tapi aku lebih sokong muslim lah kan..terbaik punya defend tuh..huhu...

pada sesiapa yang minat  bola or pemain bola boleh la mengelike page mereka,dan pasti anda tak rugi sebab admin page masing-masing sangat sporting melayan peminat...korang rasa sangat happy nanti..percayalah..hahhahaha

antara page yang ada ialah:

Kami-Sokong-Mohd-Muslim-Ahmad

Kami-Sokong-Mohd-Safiq-Rahim

/Kami-Sokong-Mohd-Fadhli-Shas

Kami-Sokong-Mohd-Asraruddin-Putra

Wan-ZaharulNizam-Wan-Zakaria

We-Support-Mohd-Khyril-Muhymeen

kami sokong safee saliSafeeSali_10-Official

huhu..setakat ini je yang aku dapat tulis..nanti-nati aku akan update lagi page-page yang berkaitan....korang pergi lah like sume page ni untuk menyokong bola sepak Malaysia..bakal ke Piala Dunia amin..huhu...

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...