Google+ Followers

Wednesday, 24 October 2012

Adam dan Hawa online





My new update.Crazy with Adam dan Hawa!!!

Drama yang dibintangi Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa serta lain lain memang menyamai novel asal dia. mood yang sama dan tak dinafikan nadiya nisaa berjaya membuktikan yang dia pelakon serba boleh...cayalah.:)

Paling saya suka scene mereka kat Mekah. Memang cantik-cantik dan terasa macam nak pergi sana je. Insyaallah suatu hari kalau ada rezeki.






sekarang baru episod 35 lagi 50 episod tau nak kena layan. Sabar jelah. huhuhu

Korang yang tak beli astro mustikaHD tu kalau nak tengok secara ONLINE boleh lah ke website ni

2 comments:

mas aji said...

klu ada Astrofirst PVR lg best.Boleh record then layan sorang-sorang..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Kannn..skang ni semua demam citer ni..nieza pon..ohhh adamm...hahaha..

De org kate de tayang kat astro ria jugak..ye ke?nieza tak langgan yang mustika tu :(

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...