Google+ Followers

Monday, 26 December 2011

CONTEST I ♥ PHOTOGRAPHY by ANIS DAN AINA




MOOD hari ni nak join je semua kontes dan GA yang blogger lain buat..hahaha..tapi kontes anjuran Cik Aina dan Anis ni memang menarik aku supaya join sebab aku sangat suka mengedit gambar...jap agi aku kongsi eh gambar yang aku edit tuh...

semua syarat aku dah ikut....
antara syarat2 nya ialah...:

  1. > Wajib follow blog Aina dan Anis untuk mengetahui perkembangan terkini.
  2. Bagilah gambar (maximum 4 gambar) yang korang dah edit secantik-cantikknya. Tak kesah lah, typography ke, bokeh ke and banyak lagilah, gambar korang sendiri pun boleh.Pastikan gambar tu korang yang tangkap. Jangan curi di Google dan korang hanya meng-edit. Kalau begitu BATAL Ya.
  3.  Buat satu entry yang bertajuk "Contest I Love Photography by Anis and Aina" and tampalkan sekali banner di atas ya. 
  4. Hantar link post tersebut di blog Aina kalau korang ambil dari blog Aina, hantar di blog Anis kalau korang ambil dari blog Anis. 
  5. Tag sekurang-kurangnya 3 blogger. 
  6. Cara penilaian - 70% mengikut kreativiti anda dan 30% dari Aina & Anis 
  7. WAJIB KLIK> Klik 5 Iklan di atas entri ini .WAJIB YA. lagi satu klik heartbeat Anis. Pergi saja di blog dia ya. Tujuan kami ialah untuk membeli hadiah dengan duit itu. Duit itu bukan untuk kami tapi untuk korang. Kalau ada lebih, adalah hadiah Wang Tunai.. ^^ 
  8. UPDATE: SILA LIKE PAGE SPONSER & ADD MEREKA. THANK
ini dia para sponsor hadiah...salah satu bakal jadi milik ku...^^,

Wardrobe Collection's
An-Nur Gallery
JCS Enterprise
FarizaFaisal Boutique
FND Conoco Enterprise
 Natassha Razalie's Blogshop
The Ladyy Sisters
PBJ Enterprise (SHOPPE)
TriFa Wardrobe
MiaStuffz Adorable Hijab
 
inilah gambar yang aku nak pertaruhkan....^^,



kalau korang tengok gambar ni macam saling berpegang antara satu sama lain..sebenarnya tak pun..gambar ni secara tak sengaja telah dirakamkan...so nice...


hangout
pemandangan dari tingkat 8 kolej aku..
kata maksimum 4 kan..so aku masukkan 4 lah...hihihi...inilah pic yang aku pertaruhkan...actually banyak lagi tapi.....takut tak cantikkan...huhuhu...aku sangat suka bila setiap gambar yang aku amik tu akan berubah jadi cantik lepas kena edit habis-habisan...serius aku sangat jatuh cinta dengan awan...cantik..

dengan ini berbesar hati aku tag blogger lain untuk join kontes nih...hope korang join sama...

miera 
adamhaiqal
cikteddy


boleh tak tuan blog yang anjur kontes bagi saya satu hadiah...hihihi...shawl tu pun jadilah...^^,

2 comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...