Google+ Followers

Thursday, 3 November 2011

8 tip untuk lebih disayangi....

Hari ni nak menulis entri yang simple je....tentang tip-tip untuk disayang...hahaha...disayang keluarga,adik beradik,kekasih hati dan semua orang....pernah gak aplikasikan benda benda ni dan alhamdulillah memang berhasil...selamat mencuba....^_^

1.Seorang wanita perlu pandai bermanja atau dalam kata lain perlu pandai membodek...sure mapley kat kedai mamak pun boleh bagi tosey free...

2.Bercakap biar lemah lembut..kalau boleh time tu pintal-pintal sikit rambut hujung korang....alamak time tu memang ada yang cair....

3.Rajin-rajin la masuk dapur tolong ibu memasak,bukan apa boleh jugak belajar memasak biar senang kawin nanti disayangi suami pula....^_^

4.Bila abang or kakak korang balik kerja,buatkan air untuk depa biar sejuk hati tengok kerajinan adiknya sure tiap-tiap bulan korang dapat elaun sara hidup..

5.Ucapkan kata-kata manja pada boiprend...macam i sayang u sorang je,i tak boleh hidup tanpa u,u sorang je lelaki yang i cinta.....sure boiprend korang akan lebih sayangkan korang dan bagi apa saja korang minta...hahaha

6.Selalu-selalu lah bodek lecture cakap "Madam,cantik baju hari ni..."biar senyum lebar lecture korang so senang kalau exam nak minta tip sure dapat....

7.Time-time senang bagi tahu kat ayah korang,abah nampak kacak la hari ni,makin muda...ahaks..."tersenyum malu bapa korang sampai tiba-tiba je sekeping duit rm50 masuk poket korang....

8.Kalau berjumpa dengan orang ramai seboleh-bolehnya korang senyum..lantak la dieorang nak cakap gila ke apa ke yang penting korang senyum je....bak kata pepatah senyum tak perlu kata apa-apa...


2 comments:

eiyna_sabrina said...

cantek blog. mcm mana nak buat yg ats skali tu?
feel free to view mine, warnawarnikehidupan.blogspot.com

Ayien said...

wlcm dear...yang atas mane satu yerk...=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...