Google+ Followers

Wednesday, 26 October 2011

Segmen mari kenali saya dan blog saya

Hari ni ayien join satu segmen ni...anjuran TaufiqNazli  ..macam menarik...riindu nak join segmen....=)
klik banner



Tentang Ayien
Status yang utama ayien masih lagi anak emak yang selalu rindukan dia 24 jam...hihihi...
sebenarnya mula-mula berblog dulu sekadar nak ikut kawan-kawan dan cuba sesuatu yang baru,mungkin jugak masa tu ayien terpengaruh dengan jejari runcing...hihi...sebelum tu biar ayien cerita serba sedikit tentang ayien..ayien still study dalam cos nursing dan kalau tak ada aral hujung tahun ni akan tamat pengajian..memang suka surf internet dan sebab tu lecturer pesan dengan ayien kurangkan bersosial dalam internet...huhu...=)(dah addict..ada tak vaksin untuk penyakit ni???)

Blog ayien jenis macam mana?

Actually waktu mula-mula buat blog tu memang niat nak story about me,myself and I only..tapi dalam kepala ni terpikir,ada ke orang yang nak baca tentang kisah aku?popular ke aku sampai hari-hari orang nak baca entry aku...

so ayien pun pikir elok ayien tak tetapkan jenis apa blog ayien ni,dan ayien boleh buat entry mengenai apa saja,diri sendiri,info semasa,download link,artis pujaan atau pun pelajaran ayien...lebih kurang entry ayien tak terikat pada satu kisah je dan menceritakan mengenai semua perkara yang ayien terpikir nak kongsi dengan semua....

bye...

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...