Google+ Followers

Thursday, 27 October 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Sebenarnya semalam ayien baru je join segmen macam ni...tapi tah nape ayien lagi suka segmen yang Lyssa_Secret wat.....


Syarat - syaratnya :

1. Wajib LIKE Fanpage Facebook Lyssa >> TEKAN SINI !!
2. Harus Tengokk Ni >> SINI !  dan SINI ! dan  SINI ! .
3. Buat satu entry yang bertajuk : SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!
4. Letak Header Lyssa Kat Atas Ni Di Entry Tersebut . 
5. Dalam entry tersebut perlu ada :
  • Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang lain tahu korang ni siapa .
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
6. Mudah je kan ? Bila entry itu sudah siap , hantar link tersebut di ruangan komen entry ini.
*Tarikh Tutup : 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! (Jangan Tunggu Lama - Lama !)

jom kita mula bercerita
 
Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang
 
Nama sebenar ayien memang agak pelik...susah nak jumpa..kalau dalam Malaysia ni nama Maisarah,Nadia,Marshita,Fatimah dan Atiqah kita senang jumpa tapi Zaituain pernah kah korang jumpa?huhu..ok2 nama sebenar ayien Nur Zaituain Osman dan berasal dari Melaka..still lagi study dalam bidang nursing dan insyaallah akhir tahun ni tamat dah pengajian ayien...baru je berusia 22 hari...muda x???>_<
 
Kenapa Korang Buat Blog ??

Kenapa ayien buat blog?soalan paling mencabar sebab ayien sendiri tak tahu apa tujuan ayien mula-mula buat blog....kira macam gamble je buat blog ni...kalau ada orang terjah blog kita memang happy sangat walaupun blog ayien tak sehebat mana...

 


Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??

Sebenarnya ayien banyak jadi silent reader so dari situ datangnya minat nak cuba join dalam dunia blogger.Serius tak sangka bukan setakat berfacebook kita dapat kawan dengan blogger pun boleh tambah kenalan....Agak lama la jugak lepas buat blog ni ayien sunyi jap...tapi bila datang fenomena Jejari Runcing terus ayien mula aktif balik...


babai,,,=)

15 comments:

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Ayien said...

tQ...nice to know u...=)

wanie wonek said...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

Ayien said...

tQ dear...=)

Ayien said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Amirah Anis said...

Salam,sya dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..^_^
http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. dari segmen yg sama. Dah follow sini. Jangan lupa follow blog sy ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

yana sopian said...

aii..
salam pkenalan..
cik yana singgah sini..
dari segmen yg sme..
jejalan laa kt blog cik yana yee..

http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

Ayien said...

Nurul Amirah:tQ terjah blog ni...kt dh melawat awk dah...siap follow juge..=)

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

fieda said...

Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
Happy blogging...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Marina said...

marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...