Google+ Followers

Sunday, 16 October 2011

1st Convocation Nilam College

Mesti sekarang ramai senior2 ayien tengah berdebar tak sabar nak naik pentas amik segulung diploma yang korang idam-idamkan selama 3 tahun korang study kat Nilam College an...esok buat pertama kalinya Convocation Nilam College akan diadakan di sebuah lokasi yang agak rahsia...macam ayien memang sedang bangga sangat la sebab jadi student Nilam..

Mesti ramai tertanya-tanya,Nilam College?kat mana tu?College apa?tak pernah dengar pun...hahah..dah biasa dah kalau orang Melaka sendiri tak tahu kolej ni kat mana...

Actually Nilam College terletak kat Daerah Melaka Tengah,Bachang,Melaka...Kolej ni special untuk perempuan sahaja no lelaki..Kolej ni juga hanya untuk orang-orang yang nak jadi Nurse...bukan untuk Enggineer,Doctor,Arkitek,atau pun pereka dalaman...


Berbalik kepada cerita Konvo tadi,esok bakal tercatat dalam Malaysia Book Of Record..ye betul je ayien ni..memain je.hihi..ramai juga yang akan amik dip esok sebab ramai yang dikumpul sejak tahun 2007,yelah..kolej ni baru je dibuka so student memang sikit,takkan nak buat konvo dengan kuantiti pelajar 30 orang pulak memang tak okey sangat la,jadi mereka ni telah dikumpul dari tahun 2007 sehingga 2/2008...seramai 181 orang...barulah best buat konvo gitu..

Sebenarnya ayien happy sangat sebab besok semester ayien ditugaskan untuk membantu dalam pelancaran majlis convo tu...Ayien ngan kawan-kawan ditugaskan sebagai Usher dan ada juga group untuk KOIR....kalau dengar depa nyanyi sumpah ley terganga...sebabnya memang merdu giler...dah macam kumpulan Okestra Kebangsaan ayien tengok...

Hopefully esok akan berjalan lancar dan selancar mungkin,next year my turn..hoho...naik pentas amik skrol tu...
yip2 horrey....

2 comments:

mr. AAB said...

kenapa lokasi yg rahsia tu ^^

Ayien said...

hihi...P&C la...=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...