Google+ Followers

Thursday, 22 September 2011

Slot Akasia terbaru: SOFFIYA

Kelmarin Kasih Alia dah abis,ending yang tak berapa best...sume mati tinggal Qabil dengan Kasih berdua je...macam rugi pun ada layan cerita tu...ayien mahu happy ending la....

Petang samalam satu lagi drama lot Akasia ditayangkan...Drama bertajuk Soffiya...


Drama yang ditayangkan dalam Slot Akasia Jam 7 ada 28 Episod.

Antara pelakon hebat yang akan membintangi adalah Tiz Zaqyah, Fizo Omar, Izara Aishah, Syazwan Zulkifli (Apek Juavana), Hilal Azman, Azhar Sulaiman dan ramai lagi

Berbalik kepada cerita SOFFIYA ni...1st episod memang menarik,esspecially rindu nak tengok Tizz berlakon...

Soffiya, seorang gadis lincah dan periang yang tinggal di sebuah kampung bersama bapanya, Sulaiman seorang doktor dan ibunya, Aishah, yang sering menghadapi masalah kesihatan. Selepas satu kejadian hitam, rutin kehidupan Soffiya mula berubah termasuklah sikapnya yang lebih suka menyendiri dan sering kelihatan murung.

Nasib buruk terus mengikuti Soffiya ke mana sahaja dia pergi hinggalah dirinya meringkuk di penjara. Baru mula mengenal erti cinta, namun, Soffiya terpaksa merelakan pemergian kekasihnya ke luar negeri.

Setelah berkahwin dengan seorang jutawan yang penyayang, ketabahan Soffiya diuji sekali lagi apabila cinta pertamanya merupakan anak tirinya sendiri.

Bagaimanakah Soffiya mengharungi konflik demi konflik yang melanda dirinya?

1 comment:

Eyla Shuhaila said...

mcm best jew drama nieh . . tp tak dapat tengok . . huhu !

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...