Google+ Followers

Thursday, 22 September 2011

Cemburu

Malam ni  rasa macam nak touching je...ntah la...sedih kadang-kadang bila kita dah cuba jadi seseorang baik tapi tak ada orang yang hargai kita...

ayien bukan manusia yang boleh sabar dengan semua perkara,ayien cuma manusia biasa,yang ada perasaan marah,suka,gembira dan sedih....bukan manusia yang boleh menjadi bahan boneka yang boleh di ketawakan setiap masa...

Kadang-kadang ayien heran kenapa bila kita tak suka seseorang kita masih boleh berlaku baik padahal dibelakang sebaliknya..Kalau jumpa orang macam ni seboleh mungkin memang nak elakkan diri....

Cemburu,kenapa nak cemburu dengan ayien,apa yang ayien ada?nothing utk di jelouskan..tapi manusia selalu berasa macam tu,bukan ayien nak paranoid tapi itu yang terjadi sekarang....

Sabar memang harus dalam diri kita tapi sekiranya sabar tu semakin menghilang dalam diri pasti perasaan marah akan timbul.....bila marah sudah menghuni hati memang pergaduhan akan berlaku..seboleh-bolehnya memang nak mengelakkan pergaduhan berlaku tapi kalau terpaksa.....
kan best kalau boleh happy macam ni..sentiasa..

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...