Google+ Followers

Monday, 12 September 2011

KL Gangster 2 dalam proses pembikinan

Kejayaan KL Gangster telah membuatkan pihak Skop Production untuk meneruskan prekuel KL Gangster....Barisan pelakon masih sama cuma ada beberapa pertambahan pelakon untuk beberapa watak...dengar-dengar Rosyam Nor pun akan membintangi filem ini...

Semua ini disampaikan Aaron Aziz melalui laman twitter dan facebook nya...hai..buat peminat Aaron Aziz korang mesti sukakan..hopefully filem ini akan siap cepat dan dapat lah kita semua menonton...memang tak sabar nak tengok watak Malek sebelum dimasukkan kepenjara dan insaf...sure ganas habis...macam dalam Evolusi KL Drift...





Aaron Aziz sendiri tak sabar menanti kesudahan abg long..

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...