Google+ Followers

Saturday, 6 August 2011

Oh Khairul Fahmi Oh KF

ibarat adik dan abang kan?
baju,seluar,beg dan style rambut yang samakan?
Berita terbaru berkaitan dengan Khairul Fahmi ni memang menyentap kepercayaan pada penjaga gol no1 negara tu...mula-mula percaya jugak dengan semua kata-kata Apek dalam Metro ri tu...tapi bila tengok gambar Apek dengan Dahlia Teck yang agak mencurigakan tu terus hilang kepercayaan ..

Nape lelaki sanggup menipu macam tu sekali..bukan apa,aku sebagai kaum wanita ni rasa tersangat geram mendengar pengakuan demi pengakuan yang Apek buat,walhal semua dah terserlah dengan mata kepala semua orang...Bila kita menafikan,orang akan mencari jalan untuk membuktikan,lain lah kalau memang tak de bukti...

Kesian juga pada Elia..memang la ramai yang tak suka dengan dia tapi Elia tak de la menduakan Apek..maybe sebab dia terlampau excited memfofularkan Apek..tapi tak salah..BF sendiri kan...

Tapi percayalah dunia kita ibarat roda..pasti suatu hari nanti perkara yang sama akan pulang kembali kepada diri masing-masing...



 sumber gambar:OHBULAN,Fan page KF

2 comments:

Anonymous said...

gmbr yg kononnye KF tu xnmpk mke pn..
mne kte tw yg tu btl2 KF ke x..
xbaek wt fitnah..
bln puasa ni..isy3

Ayien said...

hope fitnah la kan...tapi memang nmpk betul mcm KF...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...