Google+ Followers

Friday, 3 June 2011

DOWNLOAD NORA ELENA THE BEST



Samat malam semua...how u'll?rasa macam lame dah tak menaip merapu2 kat sini,..bz memanjang je sekarang...dengan role play,sport day,cheerleader,exam dan blablabla...dh kurang masa ke sini..Nampak gamba kat atas ni...sape ye..kenal ke??huhu..2 orang insan ni la yang buat hidup ramai orang kat luar sana tak tenteram...termasuk aku...every day tepat kul 7 pm.. memang aku dah bersila depan tv nak tengok citer ni..bersama lebih kurang 10 orang kawan-kawan lain..memang pecah bilik tu dengan gelak ketawa kiteorang esspecially part romantik nak mamps... tetiba rasa cam Nora Elena jap...Siapa kah Seth nya??hahahaha

nak kongsi sikit la ngan korang pasal link2 untuk download episod citer ni...memang tak rugi download..aku dah suruh member downloadkan..alhamdulillah baik hati die aku dah nak dapat semua,....hihihi
Sharing is caring i like u now....tQ pada blog bila kepala bergegar 4 share de link...=)))
enjoy manyak2 k...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9 comments:

Anonymous said...

tp agak pelik!sebab takde tulis tv3 plk klo download kt link tu..rasa mcm cite yg diupload ni bukan yg disiar di tv3..tp yg ori...mesti ada org dlm tlg uploadkan..mmg bgs..link mcm nie yg nk cari..thanks uploader...

Ayien a.k.a PeTiR said...

welcome....maybe..kita pun amik dr orang..=)))

Zalieya said...

mana lg 3 episode?x sbr nih;p.anyway thanks ye

kutiQ~budak kamera~ said...

mne ni?xde pun nk download..sume dh delete kew?

Ayien said...
This comment has been removed by the author.
Ayien said...

@kutiQ~budak kamera~dah boleh download..cube try

kutiQ~budak kamera~ said...

npe bleh download 1 utk shari je?ssh la cmni..plz bgi link yg lain klau ade sape yg tau..

Ayien said...

kutiQ....sebenarnya bkn satu vid sehari...kita blh download link yang berbeza selepas 30 minute....so memang kena tunggu 30 minute br blh download link lain....=)

kutiQ~budak kamera~ said...

oh..cmtu erk..hurm..kne sabo la ni...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...