Google+ Followers

Sunday, 20 March 2011

jom join blog review Myung DAE


Blog review ni dijalankan oleh seorang blogger bernama Myung Dae..aku tersangat suka dengan moto yang digunakan "kesalahan hari ini tidak akan berulang,jika diperbaiki untuk hari esok."
KENAPA AKU NAK DIREVIEW ????senang jerk sebab aku perlukan pandangan orang....
follower pun baru 28..biasa la budak baru belajar berblog...kena bagi nasihat banyak..
harap2 en.Myung Dae boleh betulkan yang mane patut tentang blog aku yang tak berapa nak bagus ni...kadang-kadang kita  nak jugak dengar pandangan orang tentang blog kite...aku tak kisah dikritik sebab dari kritikan kita belajar memperbaiki kesilapan kita..betul tak?tapi biar la kritikan yang membina..bukan melemahkan..

dengan ini berbesar hati aku mengetag beberapa blogger lain untuk menyertai jom join blog review Myung Dae..mereka adalah...

1. sephia

1 comment:

sephia said...

alaa..dah tamat laa..:9

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...