Google+ Followers

Sunday, 20 March 2011

contest BFF paling happening

wah syoiknye ade contest BFF paling happening yang dianjurkanSURYY BELOGSEPOT dan sahabatnya Diyanah The Superwoman ™ ..macam best jerk kan...aku ade sorang member yang sangat rapat ngan aku...gadis itu adalah Nur Marshita Edaham...for u'r information i really love our relationship..takde sape boleh putus kan persahabatan kami walaupun banyak kali bergaduh,bertumbuk,bertampar,bercium oppps dah lebih ni..hahahaha

                                      
pertama kali jumpa:dibilik room 2,8A2 kat kolej nilam...die dok main meset xpandang kiri kanan..
rapat : sejak posting di hospital teluk intan..
berapa kali gaduh : tak terkira,banyak sangat..hahahah
hopefully persahabatan kekal sampai akhir hayat..aminnnn
istimewa bg aku : no matrix kami adalah 43 dan 44..

1st time kenal ngan die at kolej nilam,aku anggap die sangat kerek,just say hi,helo..sebenarnya dia pun cakap aku kerek..so sama-sama kerek boleh..hahahaha....
entah macam mane ntah aku boleh kamcing ngan die pun tak ingat..tapi sebab aku boleh kamcing ngan die adalah die sangat sporting,sporting,sporting and sporting...hahaha..
apa jerk cerita aku boleh kongsi ngan die..walaupun die cakap die bukan good listener...ade aku kesah??aku tetap cerita kat kamu marshita...haha...
tahun ni dah masuk 3 tahun aku kenal die...dan banyak kali jugak bergaduh sampai nangis2..selalu aku jerk yang laju nangis,,die dok selak gelakkan aku...
sekarang ni die ada kat Penang..bayangkan betapa jauh die dari aku sekarang??windu nak duk atas katil kamu sambil golek2..haha...walau jauh mcm mane pun die still citer gak masalah die..aku happy gitu..itu tandanya die ingat kat aku...
dengan aku die boleyh cakap ape saje yang die suke or xsuke..biasa nya kami memang allergik pada orang yang sama dan suka orang yang sama...hahahhaa...
tapi penah la dia nak fighting ngan aku pasal Taylor Lautner ngan Robert Pattinson..
selak die kate Taylor Lautner tuh tough la hensem la dan aku pulak selak menyokong puntianak idaman ramai itu...sampai last2 aku menyerah jerk la...kasi kakak menang k...hahahaha...

gambar kami berdua yang sopan..lain2 semua tak sopan langsung tau..haha

p/s wat marshita:akak tahu tak,persahabatan kita takkan putus melainkan kita yang memutuskannya...akak adalah kakak,sahabat,dan BBF terbaik bagi aku...simpan our kenangan dalam hati tau...
 contest ni memerlukan aku mentag kepada 5 orang blogger lain so aku berbesar hati pilih :
blogger 2 : 49
blogger 3 : tehaa
blogger 4 : beqbeneq

harap korang ley kongsi2 cerita korang tentang BFF korang itu..
pastikan chill and out..hahaha

3 comments:

tehaa said...

tenkiu for the tag , i will joinning too!
anyway , goodluck for u and for me too .. ngee :)

tehaa said...

excuse , sape owner contest?

Ayien a.k.a PeTiR said...

sori x letak link owner contest....kat atas saya dah sertakan...

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...