Google+ Followers

Friday, 6 January 2012

Pelayan Yang Tanam Anggur


 Malam-malam ni tak tahu lah aku nak buat apa.Nak tidur susah pulak..(selagi belum pukul 0100 jangan harap.)Serius aku mengalami kebosanan yang teramat sekarang...every day benda yang sama,mengadap perangai yang macam-macam..melayan pelanggan yang datang kat kedai makan bagi aku sangatlah susah...

Yelahkan,aku baru je habis belajar so dengan tak mahu membazir masa tu baik aku tolong-tolong apa yang patut...tapi aku memang tak tahan,dah lah ramai,kadang-kadang tak tertanggung aku..dah lah pembantu dah lari so tinggal aku-mak dan abah....bertiga...perah keringat...
Jaga patient kat ward pun tak macam tu tau...

Aku ni dah pemalu orangnya,nak tanya "abang nak minum ape"pun aku akan pikir 2 3 kali samaada patut ke aku tanya macam tu....erkkk..sengal pun ada tapi itulah aku....just say "nak minum apa?"(cam kejam je kan bunyinye...)Ramai kot yang cakap aku sombong...up to mu lah...nak cakap apa...hikhik..janji aku memang pemalu...



hopefully budak indon yang keje kat warung abah aku tu akan balik keje...serius dia je boleh buat keje tu semua..aku memang tak layak..tak ada kelulusan kearah itu..kesabaran pun memang hilang setiap hari..kadang-kadang sampai tak boleh senyum langsung(agaknya mesti orang cakap sombongkan)...


Agak-agak bilalah aku boleh kerja sebagai staff nursekan..??tak ada ke hospital yang nak bagi keje kat aku...erkkkk...saya rajin maaaa...hehehe..

6 comments:

EZAD AMIR said...

erk...anak tunggal ke?

dear yayah said...

ehehe.. senyum je wlpn terpaksa

zareliqa afiqa said...

ehehe~ sama lar.Pemalu sesangat! awww^^

Ayien said...

@EZAD AMIR xla..kt ade abang tapi semua dah kawin..tinggal la kt sorang2...=)

Ayien said...

@dear yayah yeah..senyum xperlu kate apa2...hihihi=)

Ayien said...

@zareliqa afiqa tu la pasal...tapi apa kan daya...harus!!hahaha..=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...