Google+ Followers

Wednesday, 14 December 2011

Download AKU UNTUK SIAPA?

kali ni kita just nak kongsi LINK download  cerekerama yang dibintangi Siti Saleha ni....sebab kita memang minat dia sejak Nora Elena lagi.....

Sesiapa yang berminat boleh download lah yer....


Pelakon
Siti Saleha , Almy Nadia, Zila Bakarin, Amer Sofaz, Iqram Dinzly, Fadzilah Mansor, Idris Mat Diah, Hairi Othman.

Sinopsis
Aku Untuk Siapa mengisahkan Zizie merupakan anak kandung Ramlan dan Sofea manakala Julia pula adalah anak angkat yang dipelihara sejak berusia tiga tahun. Hal ini dirahsiakan dari pengetahuan Julia. Kisahnya bermula apabila Mak Yam yang ketika itu hidup dalam kesempitan telah datang membawa anaknya Julia ke pejabat tempat Ramlan bekerja dan meminta pertolongan Ramlan agar mendapatkannya sebarang pekerjaan. Oleh kerana tiada sebarang jawatan boleh ditawarkan di pejabatnya, Ramlan telah menawarkan Mak Yam bekerja di rumahnya sebagai orang gaji.

Semenjak itu juga Julia telah dijadikan anak angkat kerana Ramlan tidak mempunyai anak setelah tiga tahun berkahwin dengan Sofea. Kehadiran Julia adalah sesuatu yang amat mengembirakan Ramlan, namun tidak bagi Sofea. Baginya dia tidak perlu mengambil anak angkat kerana merasakan bahawa dia boleh mengandung dan melahirkan anak sendiri. Tetapi disebabkan suatu peristiwa yang pernah berlaku sebelum berkahwin dengan Ramlan, dia mengambil ubat pencegah kehamilan di luar pengetahuan Ramlan.

LINK DOWNLOAD
Aku untuk Siapa?

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...