Google+ Followers

Tuesday, 1 November 2011

Exam exam exam

Assalamualaikum....

Rasanya macam lama sangat tak update blog...rindu gilak ayien nak menaip kat sini...bila nak update je line buat hal..almaklumlah overlimited itu dapatnya....

huhu...so far sekarang memang tengah busy dengan trial untuk dapatkan lesen jururawat...alhamdulillah syukur sebab trial berjalan dengan lancar..aminn

Trial ni ada 7 so hopefully semua ayien boleh dapat markah baik punya....no more play-play...yang ada hanya buku-buku dan buku....jadi marilah kita bersaudara dengan buku-buku ilmiah yang ada...belajar sendiri pasal fungsi dalam badan kita yang normal dan abnormal... doakan ayien dapat distinction untuk LJM nanti....

8 comments:

amir aizat said...

goodluck !

Ayien said...

tQ amir...=)

Umar Arlee said...

All the best!!

Ayien said...

tQ umar....=)

Ekmi Rabat said...

Good luck!! jawab baik2 eh

Ayien said...

tQ ekmi...mesti jawab bebaiknye....^_^

eiyna_sabrina said...

ayien: yg dkt blog ayien tu. ayien letak gmbr sendiri & 'bila jejari berbicara'

Ayien said...

eiyna...ayien edit sendiri..=)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...