Google+ Followers

Monday, 22 August 2011

Hana Tajima:Fashionista

Cantikkan dia?sumpah suka sangat tengok cara dia pakai tudung dan bergaya...boleh menarik kita sama untuk bertudung...dah lah comel,gojes dan sebagainya...

Ni nak buat pengakuan bebas..sebelum ni susah la ayien nak pakai tudung..kalau pakai pun tak melekat lama...selalu on off...lepas belajar cara Hana Tajima bertudung terus tertarik....wah gitu pulak..mungkin orang kata tak ikhlas tapi biarlah ayien saja yang mengetahuinyakan....

Rasanya musim raya tahun ni mesti sibuk melaram style Hana Tajima kan....huhuhu....semoga korang semua sweet macam die jugak....gitu....^_^
Ada yang kata fashion Hana Tajima ni macam serabut kalau pakai dengan tudung Pashmina,mungkin tudung pashmina agak tebal...tapi tetap cool ok.....

Jom layan beberapa gambar Hana Tajima sumber ispirasiku:








Jom terjah blog Hana Tajima

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...