Google+ Followers

Sunday, 17 April 2011

Contest Mata Paling Kebabom!

yes yes yes! akhir nya aku tulis gak entry pasal contest nihh. aku nak buat contest pasal mata pulak kali ni. akan ada dua pemenang. aku ingat nak buat dua kategori, satu pemenang mata paling kebaboom lelaki and satu lahi untuk kategori perempuan.

tapi aku macam ragu2 jea. ada ke laki nak join contest cmni. so, aku tak buat kategori lahh. aku just nak cari 2 pemenang sahaja. takda nom 1 or 2. just ada pemenang jea.

tadaa!! banner tok contest kali ni ;)

setiap contest mesti bersyarat, so syarat2 nya ialah:
  1. Jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang aku nak inform apa2 pasal contest ni. lepas contest ni abes, nak unfollow aku balik pon takpa.
  2. Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana.
  3. Pemenang contest ni akan ada DUA orang.
  4. Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni.
  5. Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS kepada MATA. tak kisah berapa keping korang nak taruk, tapi aku akan pilih SATU jea okay?
  6. Tag kepada 3 rakan blogger korang.
  7. Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni.
  8. Gambar2 tu akan aku akan upload kat page yang aku suruh korang LIKE tadi. Picture yang dapat most LIKE photo akan menang.
  9. Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti aku update pasal hadiah rahsia tu.
  10. Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011.
sebaran pertanyaan korang boleh klik blog Farzana ni...huhu...

Dengan ini aku nak mempertaruhkan beberapa keping gambar yang menunjukkan kegojesan mata aku..hahahaahha...perasan giler tapi takpe,ada saya kisah mata saya suke saya lah...huhuhuhu...jangan marah ye.....


 sentuhan jurumekap iaitu kak jue sayang....tQxx


 amacam???

korang boleh lah membantu aku dalam contest ni dengan mengelike picture aku di page rasmi CLICK SINI milik ni...sape like aku kasi kiss 1...hahaha...lagi banyak korang like semakin sayang aku pada korang...mmmmuuuaaaahhhh

dengan senang hati aku nak tag ke beberapa orang kawan aku yang comel2 ni...gojes jugak mate mereka....

  1. azmirafarid
  2.  nurazizahyahaya
  3. 49 
 selamat mencuba nasib.....daaaaaaa

2 comments:

Cik Azizah said...

thanks tag jijah..gudluck ya..:)
nanti jijah join~~

farzana ariffin said...

thx fer joining.
pic dah di masuk kan kat page.
good luck ;)

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...