Google+ Followers

Thursday, 3 March 2011

PosTing!!!!!!!!!!!!

see la kaki ku sgt sakit...dah 4ari duk dalam wad tak duduk2...huuuu..nak tercabut kaki ni tau...sape ley tolon urutkan???hahaha...

time posting memang best..dapat jumpe macam2 jenis orang dan penyakit yang ade...paling penting time ni la nak tunjukkan sume orang yang kt sekarang bakal jadi nurse dan bukan minah kilang agi...huhu...

now see la....ramai my pren dah gi jejauh darah kt...sorang kat seremban,bagan,johor...windu +++++ ngan dieorg..lantak la kalu dieorang xwindu kt xpe....

Hopefully praktikal kat hospital ni xbyk masalah...nak bantu pesakit,xmo bunuh mereka..hihihi...
2 ari ni je rasenye byk jugak masalah yang kt wat...dulu penah la kena marah kaw2 depan pesakit sampai kt ley nangis cam bodoh jerk kat situ....memang xpatut la kan die tolak kt smp kt nyaris jatuh tau...pesakit tgk je...malunye mase tu...markah pun kt paling rendah dlm reramai tu..padahal kt kowt antara yg rajin...bdk yang malas boleyh plak dpt markah tggi..samat die dah tak jage kt dh sekarang....kalau x memang mati....pengalaman ngeri sepanjang posting sebyk 5 kali ni.....hohoho...

esok kene bangun kul 5 pagi...tepon awal2 lg dah set kul 5 bangun tapi pelik masih kene orang jugak yang kejut...lagu i'll be back tu xckp kuat kowt....huhu....

last sekali kt nak pesan la kat anda sume jangan lupe sokong bola sepak Malaysia....terutama Muslim...9 mac ni ade game tau lawan pakistan...

daaaaaaaaaaaaaa.....

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...