Google+ Followers

Friday, 25 March 2011

MALAYSIA VS ETOILE FC






samat malam...korang tau kan esok ada game diantara team Malaysia dengan kelab bola dari Perancis kalau tak salah aku la... iaitu Etoile FC..game akan berlangsung kat Singapore...erm..sapa yang berminat korang boleh la pergi sana...tak jauh pun...jiran sebelah jerk...huhu..sapa yang tak pergi boleh tengok live kat Astro Arena...pukul 8 korang dah leh tunggu depan tv....pakai sekali jersi bola kebangsaan kita..baru semangat datang....harap dieorang sume wat yang terbaik demi memantapkan barisan pemain bola negara kita....senarai nama yang akan berada dalam kesebelasan utama belum dikeluarkan...so kita tunggu jelah malam esok siapa yang akan menyarung jersi kebangsaan...harap-harap Safiq Rahim,Safee Sali,Muslim Ahmad,Fadhli Shas,Khairul fahmi akan main..baru best nak tengok.. ^_^...chaiyok2 Malaysia boleh!!!!!!!!!!

credit untuk page MALAYSIA FOOTBALL TEAM...photo ambil dari mereka...tQ...

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...