Google+ Followers

Tuesday, 1 March 2011

jonker walk terus ke venice itali

hahah..lame dah nak masukkan pic2 baru ni tapi belum sempat ditambah ngan line yg tak bape best utk update blog kt yg comel ni...ari tu mase pi jonker walk kat Melaka sempat la jugak take pic bebanyak dan hasilnye kat bawah tu lah...hari sebelum kami sume berpisah sebab masing2 kene posting kat negeri lain-lain...=( sedey lowh...mase kami pergi tu ujan tp ikut ati gi jerk redah ujan...ade beran ke....akibatnye beramai2 sakit kepala esoknye...hahaha.....miss this moment...

sebelum pergi kt kene take pic meke ni haha...sian kt tak de..

dari kiri fateha,myshita an aku

bersama kerbau belaan..

ditengah kota jonker walk

wit thivi,banu an teo...1 Malaysia k...

masing2 dah penat..ujan lagi..






cantik kan...



xpenah rase happy cenggitu sekali..
penat dah jejari mulus ni menaip....sampai sini jerk k..daaaaaa

No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...